Semih Kılıçsoy ile ilgili bomba iddia... Devre arasında ayrılıyor...

Beşiktaş'ta bu sezon çoğunlukla yedek kalan Semih Kılıçsoy ile ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. Eğer anlaşma olursa devre arasında ayrılıyor...

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
08 Ekim 2024 07:50
GÜNCELLEME
08 Ekim 2024 07:50
Semih Kılıçsoy ile ilgili bomba iddia... Devre arasında ayrılıyor...
EP
Esra Polat Editör

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon en çok skor üreten oyuncularından biri olan Semih Kılıçsoy, bu sezon yedek kulübesine hapsolmuş durumda.

Star'da yer alan habere göre; 19 yaşındaki genç yetenek, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'nın radarına girdi. Ada basınındaki haberde, Birmingham ekibi devre arasında Semih Kılıçsoy'u kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacak.

Aston Villa'dan 15 Milyon Euro'luk Teklif

Aston Villa, Semih Kılıçsoy için Beşiktaş'a 15 milyon euro bonservis bedeli teklif etmeye hazırlanıyor. Ancak Beşiktaş'ın beklentisinin 20 milyon euronun üzerinde olduğu belirtiliyor. Semih Kılıçsoy’un transfere sıcak baktığı ve iki kulübün anlaşmasını beklediği öğrenildi.

Semih Kılıçsoy’un Bu Sezonki Performansı

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 10 maçta toplam 425 dakika süre alan Semih Kılıçsoy, henüz gol sevinci yaşayamadı. Ancak genç futbolcu, takım arkadaşlarına 2 asist yaparak skor katkısında bulundu.

Semih Kılıçsoy

Beşiktaş altyapısından yetişen Kılıçsoy, 19 yaşında olmasına rağmen gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Forvet oyuncusu olarak görev yapan Semih, özellikle geçtiğimiz sezonki etkili performansıyla Beşiktaş taraftarının ve futbol otoritelerinin beğenisini topladı.

Gol vuruşlarındaki becerisi, sahadaki doğru pozisyon alma kabiliyeti ve rakip savunmaları zorlamasıyla biliniyor. Ayrıca takım arkadaşlarına alan yaratma ve asist yapma konusunda da yetenekli bir oyuncu olarak tanımlanıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa