Uşak'ta vahşet: Cinayet itirafı geldi, genç kadının cesedi bulundu

21 yaşındaki Pelin Karaca'nın cansız bedeni, Uşak'ın Eşme ilçesinde ormanlık alanda bulundu. Gözaltına alınan A.U, cinayeti itiraf etti.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
08 Ekim 2024 09:40
GÜNCELLEME
08 Ekim 2024 10:43
Uşak'ta vahşet: Cinayet itirafı geldi, genç kadının cesedi bulundu
Hakan Öksüz Editör

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde hayatını sürdüren 21 yaşındaki Pelin Karaca, üç hafta önce kayıplara karıştı. "Çarşıya gidiyorum" diyerek 17 Eylül'de evden çıkan genç kadın, bir daha geri dönmedi.

Polise kayıp başvurusunda bulunan Pelin Karaca'nın ailesinin endişeli bekleyişi başladı. İhbar sonrası Manisa'da Karaca'nın bulunması için geniş çaplı bir arama çalışması başlatıldı.

Soruşturma derinleşti, bir kişi gözaltına alındı

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube ve Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, kayıp başvurusu sonrasında soruşturmayı derinleştirdi. 

Emniyette cinayeti itiraf etti

Pelin Karaca'nın sevgilisi olduğu öne sürülen A.U. (37) gözaltına alındı. Emniyette sorgulanan A.U, genç kadını öldürdüğünü ve Uşak'ın Eşme ilçesinde bir ormanlık alana gömdüğünü itiraf etti.

Cansız bedeni ormanlık alanda bulundu

Gelen itirafın ardından polis ekipleri, genç kadının cansız bedenini ormanlık alanda aramaya başladı.

Yapılan çalışmalar sonucunda Karaca'nın cansız bedeni, A.U'nun gösterdiği noktada, toprağa gömülü halde bulundu. Savcının olay yerinde yaptığı incelemelerden sonra Karaca'nın bedeni morga kaldırıldı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa