Sıla bebeğin cansız bedeni yakınlarına teslim edildi!

Tekirdağ’da darp ve cinsel istismara uğradıktan sonra yoğun bakımdaki yaşamını yitiren Sıla bebeğin naaşı yakınlarına teslim edildi.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
08 Ekim 2024 09:41
GÜNCELLEME
08 Ekim 2024 09:57
AA
Kaynak AA

Sıla bebeğin cenazesi aile yakınlarına teslim edildi

Tekirdağ'da cinsel istismar ve darp sonucu hayatını kaybeden 2 yaşındaki Sıla bebeğin cenazesi, dün ailesine teslim edildi.

Hastanede yaşamını yitirdi

Yaklaşık bir aydır Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nde tedavi gören Sıla bebek, yaşam savaşını kaybetti. Küçük Sıla'nın cenazesi, adli tıp incelemesinin ardından yakınlarına verildi.

Aileye destek verildi

Cenazeyi teslim almaya gelen ve gözyaşlarına hakim olamayan aile yakınlarına, Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri destek oldu. Cenazenin öğle vakti kılınan namazın ardından toprağa verileceği açıklandı.

Cinsel istismar şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Olay, 8 Eylül'de Malkara ilçesinde meydana geldi. Annesi B.Y., Sıla'nın "uyanmadığını" belirterek, onu hastaneye götürdü. İlk muayenede, beyin kanaması ve cinsel istismar bulguları tespit edilince, durum polise bildirildi.

Soruşturma sonucunda 5 kişi tutuklandı

Soruşturma kapsamında anne B.Y., birlikte yaşadığı S.Ö. ve komşuları K.A. ile onun iki çocuğu gözaltına alındı. Şüpheliler tutuklanırken, Sıla'nın 5 yaşındaki kardeşi A.Y. devlet korumasına alındı.

Baro Başkanı'ndan açıklama

Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, Sıla'nın cinsel istismara maruz kaldığının adli tıp raporuyla kesinleştiğini belirtti. Sıla bebek, yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini dün kaybetti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa