Gizli Bahçe dizisi ne zaman başlıyor? Tarih belli oldu!

Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in başrolünde yer aldığı, NOW TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Gizli Bahçe dizisi yayın tarihi belli oldu.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
08 Ekim 2024 10:36
GÜNCELLEME
08 Ekim 2024 10:55
Gizli Bahçe dizisi ne zaman başlıyor? Tarih belli oldu!
Ecem Çetin Muhabir

NOW TV'nin yeni sezon dizilerinden birisi olan Gizli Bahçe dizisi büyük bir merakla bekleniyor. 

Sezonun iddialı projelerinden birisi olmayı amaçlayan, başrolünde Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in yer aldığı dizinin yayın tarihi belli oldu. 

Gizem ve sırlarla dolu bir hikayeyi ekrana taşıyacak olan, tanıtımlarıyla büyük beğeni toplayan Gizli Bahçe dizisi, 15 Ekim Salı akşamı ekran yolculuğuna başlayacak. 

Dizinin konusu; 

Nazlı, oğlu Memo’yla zor şartlarda hayatını sürdüren genç ve yalnız bir annedir. Hayatın zorluklarıyla boğuşan Nazlı, bir gün hiç beklemediği bir şekilde Memo’nun amcası Demir Akçınar’ın radarına girer. Demir, uzun yıllar önce vefat eden abisinin bir oğlunun varlığını öğrenince, Memo’yu koruma altına almak için harekete geçer. Ancak Nazlı'nın yaşantısını ve mesleğini öğrendiği anda, yeğeninin böyle bir ortamda yetişmesine izin vermemeye kararlıdır. Memo’yu alabilmek için büyük bir mücadele başlatan Demir, Nazlı’nın düşündüğü gibi biri olmadığını zamanla fark eder. Fakat bu süreçte Nazlı’nın sakladığı derin bir sır, olayları bambaşka bir boyuta taşır. Memo'nun geleceği için kıyasıya bir savaş veren Nazlı ve Demir, bir yandan da Akçınar ailesinin oyunları, gizlenen sırlar ve geçmişin karanlık gölgeleriyle yüzleşmek zorunda kalır. Bu karmaşık savaş, her iki tarafı da zor kararlar almaya iterken, olaylar çok daha çetrefilli bir hale gelir.

Yapımını TMC filmin yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturuyor. Diziyi, Emre Özdur ve Hazar Kozice kaleme alıyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda; Ezgi Eyüboğlu, Gamze Topuz, Toprak Kahraman, Çağdaş Onur Öztürk, Sude Belkıs, Cemil Büyükdöğerli, Hakkı Ergök, Kerem Özdoğan, Yıldırım Memişoğlu, Kubilay Karslıoğlu, Uğur Çavuşoğlu, Gülin İyigün, çocuk oyuncu Pamir Boyraz, Zerrin Nişancı, Eren Dinç, Burcu Türünz, Birsen Dürülü gibi isimler yer alıyor. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa