Ankara'da "kumarhane çiftlik evi" baskını: 2 gözaltı!

Ankara'da jandarma ekipleri, bir çiftlik evinin kumarhane olarak kullanıldığını tespit etti. Yapılan operasyonda 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
08 Ekim 2024 11:12
GÜNCELLEME
08 Ekim 2024 12:54
Ankara'da ''kumarhane çiftlik evi'' baskını: 2 gözaltı!
AA
Kaynak AA

Kumarhane olarak kullanılan çiftlik evi tespit edildi

Ankara İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ile İstihbarat Şubesi ekipleri, kumar faaliyetlerinin yürütüldüğü iddia edilen bir çiftlik evine operasyon düzenledi. Ekipler, Haymana’da bulunan bu çiftlik evinin E.A. ve B.A. adlı kişiler tarafından kumarhane olarak kullanıldığı bilgisine ulaştı.

Operasyonda silahlar ve kumar makineleri ele geçirildi

Belirlenen adrese düzenlenen baskında, jandarma ekipleri 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyonda, 1 kalaşnikof piyade tüfeği ve şarjörü, 100 mermi, bir ses tabancası, yivsiz av tüfeği ve kumar oyunlarında kullanılan tombala makinesi bulundu. Ele geçirilen bu malzemeler, suç delili olarak jandarma ekiplerince kayda alındı.

Şüpheliler hakkında işlemler devam ediyor

Gözaltına alınan E.A. ve B.A.'nın jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. Yetkililer, operasyonun detayları hakkında bilgi verirken, kumar ve yasa dışı faaliyetlere karşı mücadelenin devam edeceğini vurguladı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa