Ankara'da "Kötü Bir Gün": 17 Ekim'de seyirciyle buluşacak

"Kötü Bir Gün", Ankara'da 17 Ekim Perşembe günü sahnelenecek. Aşkın Şenol ve Gürgen Öz'ün seyirci karşısına çıkacağı oyun hakkındaki detaylara yer verdik.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
08 Ekim 2024 12:06
GÜNCELLEME
08 Ekim 2024 12:31
Ankara'da ''Kötü Bir Gün'': 17 Ekim'de seyirciyle buluşacak
Hakan Öksüz Editör

Aşkın Şenol ve Gürgen Öz tarafından sahneye konulan "Kötü Bir Gün", Ankara'daki sanatseverlerle buluşacak. 80 dakika sürecek kara komedi türündeki bu tiyatro oyunu 17 Ekim Perşembe günü saat 20.30'da başlayacak.

"Kötü Bir Gün" oyunu nerede sahnelenecek?

"Kötü Bir Gün" oyunu, Ankara'daki Yenimahalle Nazım Hizmet Kültür Merkezi Yıldız Kenter Salonu'nda sahnelenecek. Oyuna yaklaşık 10 gün kala biletler tükenmek üzere.

Psikolog Erdem’in karanlık keşfi

Kara komedi türünde dikkat çeken "Kötü Bir Gün", sınıf çatışması, otorite ve özgürlük arayışlarını işleyen rahatsız edici bir hikaye sunuyor. 

Film, toplumun alt katmanlarına inerek, toplumsal kodlarımıza ayna tutarken izleyiciyi düşündürmeyi hedefliyor.

Erdem’in zorunlu dönüşü

Eşinden boşanan psikolog Erdem, mecburen dedesinden kalma eski apartmana taşınır. Bu dört katlı binada sadece apartman görevlisi Yakup yaşamaktadır. Yakup, üst kattaki son kiracının birkaç gün önce canına kıydığı haberini verir.

Yakup, kısa süre sonra farklı bir kişilikle geri döner. Erdem, mesleki bakış açısıyla Yakup’un garip tavırlarını fark etse de durumun düşündüğünden çok daha ciddi olduğunu zamanla anlar.

Kapanan kapılar ve geçmişin izleri

İki adam, apartmanın karanlık tarihinin yükünü taşırken bir yüzleşmeye sürüklenir. Erdem, burada hem fiziksel hem de zihinsel olarak sıkışıp kalmışken, apartmanın rahatsız edici geçmişi, hikâyenin odağı haline gelir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa