Kızılcık Şerbeti'nin 71. bölümünden yeni tanıtım!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, cuma akşamı 71. bölümüyle ekrana gelecek. Diziden bir tanıtım daha yayınlandı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
08 Ekim 2024 12:37
GÜNCELLEME
08 Ekim 2024 12:52
Kızılcık Şerbeti'nin 71. bölümünden yeni tanıtım!
Ecem Çetin Muhabir

Show TV ekranlarında üçüncü sezonuyla fırtınalar estirmeye devam eden, çok sayıda hayran kitlesi bulunan Kızılcık Şerbeti büyük bir ilgiyle izleniyor.

İlk bölümünden itibaren ekrana kilitlediği milyonlarla zirvede olan, cuma akşamları izleyici karşısına çıkan dizi, 11 Ekim Cuma akşamı 71. bölümüyle ekrana gelecek. 

Yeni bölümü izleyicisi tarafından büyük bir merakla beklenen Kızılcık Şerbeti'nden bir tanıtım daha yayınlandı. 

Doğa ile beklenmedik bir anda karşılaşan Fatih’in, Doğa’yı özlediğini dile getirmesi izleyicilerde merak uyandırıyor. Tanıtımda dikkat çeken bir diğer sahnede ise Sönmez, Ünallar’ın evine sürpriz bir ziyarette bulunuyor. Bu sırada, kemoterapi gören çocuklarla gönüllü olarak ilgilenen Meri’nin davranışları Abdullah’ın dikkatini çekiyor. Öte yandan, Nursema’yı hedef alan Görkem, Firaz’a önemli bir teklifte bulunacağını açıklıyor. Aynı zamanda, Ömer’in Kıvılcım ile barışmak için her şeyi yapmaya hazır olduğunu söylemesi, bölümde duygusal anların yaşanacağının sinyallerini veriyor. Tüm bu sürpriz gelişmelerle birlikte dizinin yeni bölümü, şimdiden izleyiciler arasında büyük bir heyecanla bekleniyor.

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Zeynep Gür ve Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor. 

 

İşte Kızılcık Şerbeti 71. Bölüm 2. Tanıtım;

https://youtu.be/Wol9oGllUWk

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa