Bahar dizisi bu akşam 19. bölümüyle ekrana gelecek!

Show TV ekranlarında salı akşamları yeni sezonuyla dikkatleri üzerine çeken Bahar dizisi bu akşam 19. bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
08 Ekim 2024 16:42
GÜNCELLEME
08 Ekim 2024 16:53
Bahar dizisi bu akşam 19. bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Muhabir

İlk bölümünden itibaren ilgiyle izlenen, Show TV ekranlarında fırtınalar estiren ‘Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?’ ikinci sezonuyla da adından söz ettiriyor.

Son dönemin en dikkat çeken ve ilgi gören projelerinden birisi olan Bahar dizisi, bu akşam 19. bölümüyle ekranlarda olacak.

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Seren’in kutlama sırasında aniden rahatsızlanması sonrası hamileliği ortaya çıkar. Başta Aziz Uras olmak üzere herkes bu haberle büyük bir şok yaşarken, Umay ise annesine gerçeği söyleyemeyecek duruma gelir. Seren, ailesiyle ilgili endişelerini Bahar ile paylaştığında, Bahar, Seren’in zorlu kişiliğe sahip annesi Efsun ile tanışma kararı alır. Ancak bu tanışma, Bahar için başka bir mücadele alanının kapısını açar. Efsun, güçlü ve zorlu karakteriyle Bahar’ın karşısında yeni bir cephe oluşturacaktır. Bahar, Aziz Uras’ın Seren’e romantik bir evlilik teklifi yapması için Timur ile birlikte planlar yaparken, aynı zamanda evin ipotek borcunu ödemek için de çözüm arar. Evdeki finansal sorunlarla uğraşan Timur, bir yandan Bahar’a destek olurken, diğer yandan maddi çıkmazdan kurtulmanın yollarını aramaktadır. Hastanede Süreyya ve Timur'la baş etmeye çalışan Bahar, yeni dünürleriyle de uyum sağlamaya çalışırken, tek teselli kaynağı Evren’in ona olan sevgisidir. Aziz Uras’ın evlenme teklif edeceği gece, Bahar nihayet cesaretini toplayarak Evren ile ilk kez akşam yemeğine çıkmayı planlar. Ancak, Bahar’ı o gece beklenmedik olaylar karşılayacaktır. Efsun’un Bahar ile tanışmaya razı olmasıyla, Bahar dünürleri için muhteşem bir akşam yemeği organize eder. Ancak kapıya gelen beklenmedik bir sürpriz, Bahar’ın heyecanını bir anda alt üst eder ve geceyi adeta kabusa çevirir.

“Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de! 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa