Güzel Aşklar Diyarı, 3’üncü bölümüyle nefes kesti

Kanal D’nin sevilen dizisi Güzel Aşklar Diyarı, pazartesi akşamı yayınlanan son bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
08 Ekim 2024 17:19
GÜNCELLEME
08 Ekim 2024 17:35
Güzel Aşklar Diyarı, 3’üncü bölümüyle nefes kesti
Hakan Öksüz Editör

Güzel Aşklar Diyarı'nın dün akşamki bölümünde Tufan tarafından kaçırılan ve zor anlar yaşayan Deniz, nihayet kurtulup konağa dönerken karşısında beklenmedik bir Arhan buldu. 

Arhan’ın sert tepkileri, Deniz’in yalnızlık duygusunu daha da derinleştirdi.

Deniz, boşanma protokolüne imza attı

Deniz, "Tek başıma kimsenin beni sevmediği bu evde kalakaldım." diyerek isyan etti.

Sevdiği adamın kırıcı sözleri karşısında daha fazla dayanamayan Deniz, boşanma protokolünü imzalayarak Arhan ile yollarını ayırdı.

Sema’nın yeni planları devrede

Tufan ve Deniz'in karşı karşıya gelmesine yol açan Sema, yine ortalığı karıştırdı. Deniz’den büyük tepki gören Sema, bu kez de kuyumcuya giderek hırsızlık planlarını devreye soktu.

Bu olay, Deniz ve Arhan’ın tekrar bir araya gelmesine zemin hazırladı. Her şey yoluna giriyormuş gibi görünürken, Lal’den gelen bir telefon her şeyi altüst etti.

Dizinin kadrosu ve yapım ekibi

Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenlik koltuğunda oturduğu Güzel Aşklar Diyarı, Boyut Film ile Med Yapım ortak yapımı olarak ekrana taşınıyor.

Yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği dizinin senaryosu, Nil Güleç Ünsal ve Özlem İnci Hekimoğlu tarafından kaleme alınıyor. 

Oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli gibi başarılı isimler yer alıyor.

Güzel Aşklar Diyarı, her pazartesi akşamı yeni bölümleri ile Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa