Avcılar'da PÖH destekli operasyon: İki kişi yakalandı

İstanbul Bahçelievler’de iş yeri kurşunladıkları tespit edilen 2 zanlının yakalanması için PÖH (Polis Özel Harekat) devreye girdi.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
08 Ekim 2024 17:31
GÜNCELLEME
08 Ekim 2024 17:40
Avcılar'da PÖH destekli operasyon: İki kişi yakalandı
DHA
Kaynak DHA

Şüpheliler özel harekat desteğiyle yakalandı

İstanbul Bahçelievler'de iş yeri kurşunlama olayına karışan ve firari durumda olan iki şüpheli, Avcılar'da saklandıkları evde özel harekat ekiplerinin de desteğiyle yapılan operasyonla yakalandı. Şüphelilerin saklandığı yerin bilgisine ulaşan emniyet güçleri, hızla harekete geçti.

Şüphelilerden biri 16 yıl, diğeri 4 farklı suçtan aranıyordu

Avcılar ve Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 4 suçtan kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari S.A. ile 16 yıl hapis cezası olan B.E.'nin izini Denizköşkler Mahallesi'ndeki bir binada buldu. Gelen ihbar üzerine, polis ekipleri, şüphelileri yakalamak amacıyla operasyon hazırlığına başladı.

Kaçmaya çalışan şüphelilere 'dur' ihtarı yapıldı

Polis, özel harekat ekipleriyle birlikte 4 katlı binaya baskın düzenledi. Şüphelilerden biri, yan binanın çatısına geçerek sokağa kaçmaya çalıştı. Ancak polis, havaya ateş açarak şüphelilere 'dur' ihtarında bulundu. Kısa süre içinde her iki şüpheli de etkisiz hale getirildi.

Evde arama yapıldı ve şüpheliler gözaltına alındı

Şüphelilerin saklandığı adreste, hassas burunlu polis köpeği eşliğinde detaylı arama gerçekleştirildi. Bahçelievler'deki bir iş yerini kurşunlamaolayına karıştıkları belirtilen iki şüpheli, işlemleri yapılmak üzere polis merkezine götürüldü. Operasyon sonrası bölgedeki güvenlik önlemleri artırıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa