Bir Gece Masalı, 6. bölümüyle ekrana gelecek!

ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve büyük bir ilgiyle izlenen Bir Gece Masalı dizisi bu akşam 6. bölümüyle ekrana gelecek. Peki, neler yaşanacak?

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
08 Ekim 2024 17:37
GÜNCELLEME
08 Ekim 2024 17:57
Bir Gece Masalı, 6. bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Muhabir

Başrolünde Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un yer aldığı, ATV ekranlarının yeni başlayan dizilerinden biri olan ve ilk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken Bir Gece Masalı dizisi salı akşamları izleyici karşısına çıkıyor. 

İyi bir reyting başarısı elde eden, Komiser Mahir ile Yörük kızı Canfeza’nın büyülü aşk hikayesini ekrana taşıyan dizi, bu akşam 6. bölümüyle ekrana gelecek.

6. bölümde neler olacak?

Afet ve Asaf, Mahir’i eve geri döndürmek için attıkları adımlarla başarılı görünse de, aslında daha büyük bir oyunun parçasıdırlar. Ancak Sıla’nın, herkesin önünde Mahir ile evlenmek istemediğini açıklaması, tüm dengeleri alt üst ediyor. Bu beklenmedik açıklamanın ardından, Canfeza'nın Mahir’den Sıla’yı uzaklaştırmasını istemesiyle üçlü arasında gizli bir ittifak kuruluyor. Mahir ve Canfeza, karşılarındaki engellere rağmen birlikte durmaya devam ederken, Selim’in köşke düzenlediği gece baskını, Afet ve Asaf’ın planlarını hızlandırmalarına neden oluyor.

Yapımını NGM'nin yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiğin dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Diziyi, Eda Tezcan kaleme alıyor.  

Bir Gece Masalı, bu akşam 6. bölümüyle saat 20.00'da ATV'de!

6 Bölüm tanıtımı:

https://www.atv.com.tr/bir-gece-masali/6-bolum-2- fragman/izle

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa