Hatay'da torpil patlatan çocuklara saldırı...

Hatay Samandağ'da yaşanan olayda okul çıkışı bir kişi 'torpil' patlatan çocuklara saldırdı. O anlar kaydedildi...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
09 Ekim 2024 05:30
GÜNCELLEME
09 Ekim 2024 05:30
Hatay'da torpil patlatan çocuklara saldırı...
DHA
Kaynak DHA

Hatay'ın Samandağ ilçesinde bir kişi, okul çıkışında torpil patlattığını iddia ettiği öğrencilere saldırdı. Olay, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olayın Gelişimi

Olay, Kurtderesi Mahallesi'nde bulunan Adem Nural Ortaokulu önünde meydana geldi. İddiaya göre, okuldan çıkan bir grup öğrenci torpil patlattı. Bu durumdan rahatsız olan ve yüksek sesten şikayet eden kimliği belirsiz bir kişi, tepki göstererek öğrencilere saldırdı.

Polis Müdahalesi ve İnceleme

Olayın ardından çevredekiler durumu polise bildirdi. Polis ekipleri olay yerine gelerek inceleme başlattı. O anlar, bir cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı.

Polis, saldırganın kimliğini tespit etmek ve olayın ayrıntılarını netleştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Mardin'den kaza haberi

Mardin'in Midyat ilçesinde minibüs ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü S.U. (36) ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde meydana geldi. 47 ABJ 518 plakalı motosikleti kullanan S.U., henüz ismi öğrenilemeyen sürücünün idaresindeki 35 PV 933 plakalı minibüs ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü S.U. ağır şekilde yaralandı.

Kazanın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan S.U., hızla Midyat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücünün hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken, kazanın detaylarını belirlemek için inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa