Kocaeli'deki yangında restoran küle döndü

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki yangında alev alev yanan restoran kullanılamaz hale geldi. İşte yaşananlar ve haberin tüm detayları...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
09 Ekim 2024 05:50
GÜNCELLEME
09 Ekim 2024 05:50
Kocaeli'deki yangında restoran küle döndü
DHA
Kaynak DHA

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Hereke sahilinde bir restoranda çıkan yangın kısa sürede büyüyerek işletmenin büyük kısmını sardı. Yangın, ekiplerin yaklaşık yarım saat süren müdahalesiyle kontrol altına alındı, ancak restoran tamamen kullanılamaz hale geldi.

Yangının Çıkış Anı

Yangın, saat 23.00 civarında Hereke Tayyar Yıldırım Caddesi ile sahil arasında yer alan restoranda, mutfak bölümünde başladı. Kısa sürede yayılan alevler, işletmenin tamamını etkisi altına aldı. Restoran çalışanları yangını fark ederek durumu acil olarak yetkililere bildirdi.

Müdahale ve Güvenlik Önlemleri

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın sırasında güvenlik önlemleri kapsamında doğalgaz hattının gaz akışı kesildi. İtfaiye ekipleri, yangını söndürmek için hızlı bir şekilde müdahaleye başladı ve yaklaşık yarım saatlik bir çalışmanın ardından yangını kontrol altına almayı başardı.

Hasar ve Soruşturma

Can kaybı ya da yaralanmanın olmadığı olayda, restoran tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış sebebi ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa