Galatasaray'da bir yolcu daha...

Sezon başından beri flaş ayrılıklarla gündeme gelen Galatasaray'da yeni bir ayrılığın daha yaşanması an meselesi...

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
09 Ekim 2024 07:11
GÜNCELLEME
09 Ekim 2024 07:11
Galatasaray'da bir yolcu daha...
EM
Erhan Meyveci Editör

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Faslı futbolcu Hakim Ziyech, yaşadığı sakatlıklar ve performans sorunları nedeniyle sarı kırmızılı kulüpte istenilen katkıyı sağlayamadı. Fas basınında yer alan haberlere göre, Ziyech'in Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ile arasının bozulduğu ve kadro dışı bırakıldığı belirtildi.

Star'da yer alan habere göre; Sakatlıklar nedeniyle forma şansı bulmakta zorlanan ve teknik direktör Okan Buruk'un sistemine uyum sağlayamayan 31 yaşındaki Ziyech, kadroya alınmamaya başladı. Bu gelişmelerin ardından Ziyech, Galatasaray ile ilgili tüm fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından kaldırdı.

Okan Buruk İle Sorunlar Yaşadı

Hakim Ziyech'in teknik direktör Okan Buruk ile yaşadığı sorunların, UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Young Boys'a karşı oynanan maçta yedek kulübesinde başlamasıyla başladığı iddia ediliyor. Bu olayın ardından Ziyech, Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi maçlarının kadrosuna alınmadı.

Sözleşme Uzatma Maddesi Kullanılmayacak

Galatasaray, Ziyech'in sözleşmesinde yer alan ve maçların %50'sinde forma giymesi halinde kontratın otomatik olarak uzatılmasını öngören maddeyi kullanmamaya karar verdi. Sarı kırmızılı yönetimin ara transfer döneminde Faslı futbolcu ile yollarını ayırabileceği konuşuluyor.

Ziyech’in Galatasaray Performansı

Galatasaray formasıyla toplamda 4 maça çıkan Hakim Ziyech, bu karşılaşmalarda toplam 237 dakika sahada kaldı ve gol veya asist katkısı sağlayamadı. Faslı yıldızın Galatasaray macerası beklentilerin oldukça altında kaldı.

Kariyer Geçmişi

Futbol kariyerine Hollanda’da başlayan Hakim Ziyech, Galatasaray dışında Heerenveen, Twente, Ajax ve Chelsea gibi önemli kulüplerde forma giydi. Ancak Galatasaray'daki performansı, Avrupa'nın büyük kulüplerindeki etkileyici futbolunu yansıtamadı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa