Erdoğan açıkladı! Ceza infaz hükümleri değişiyor

TBMM'de grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kadın hakları ve cinayetlere değindi. Yeni adımların atılacağını söyledi.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
09 Ekim 2024 12:52
GÜNCELLEME
09 Ekim 2024 14:36
Erdoğan açıkladı! Ceza infaz hükümleri değişiyor
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Cumhurbaşkanın ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 28’inci Dönem 3’ncü Yasama Yılının ilk grup toplantısında son günlerde kadınlara yönelik şiddet ve cinayetlere değindi.

Geçtiğimiz hafta İstanbul'da yaşanan iki kadının vahşice öldürülmesi ve polis memuru Şeyda Yılmaz'ın şehit edilmesine değinen Erdoğan, suç vakalarının artmasından duyduğu rahatsızlığı belirtti. Adalet konusunda adımların atılacağı mesajını veren Cumhurbaşkanı, "Kriminal tiplerin ortalıkta dolaşması herkes gibi bizi de rahatsız ediyor. " dedi.

Adalet ve emniyette zafiyet ve tıkanıklığın olması durumunda neşteri vuracaklarını ifade eden Cumhurbaşkanın ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyada suçu teşvik etmede gerekli müdahalenin de yapılacağını söyledi.

Atılacak adımlardan örnek veren Erdoğan, suç kaydı olan şahısların yargılama safhasında görülebilmesinin sağlanacağının altını çizdi.

İstanbul Sözleşmesi üzerinden muhalefete seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'e tepki gösterdi.  Kadın hakları konusunda muhalefetin kendilerine ders veremeyeceğini belirten Cumhurbaşkanın ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özel'in kendi tarihi araştırması gerektiğini belirtti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa