Sokak ortasında pompalı tüfekle vuruldu, kurtarılamadı!

Eskişehir’de sokak arasında pompalı tüfekle vurulan ve karnından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Burak Ünlüer öldü.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
09 Ekim 2024 13:23
GÜNCELLEME
09 Ekim 2024 13:32
Sokak ortasında pompalı tüfekle vuruldu, kurtarılamadı!
DHA
Kaynak DHA

Eskişehir'de pompalı tüfekle vurulan Burak Ünlüer hayatını kaybetti

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde, Burak Ünlüer (29) pompalı tüfekle karnından vurularak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Ünlüer, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından cinayet şüphelisi H.K., kaçtığı Sakarya’da yakalanarak gözaltına alındı.

Saldırı Deliklitaş Mahallesi'nde gerçekleşti

Olay, Deliklitaş Mahallesi’nde meydana geldi. H.K., elinde pompalı tüfekle Burak Ünlüer’e sokak ortasında ateş etti. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri Ünlüer’e ilk müdahaleyi yaptı ve ardından Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk etti. Ancak, Ünlüer burada hayatını kaybetti.

Zanlı Sakarya’da yakalandı

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi, olayla ilgili güvenlik kameralarını inceleyerek H.K.’nin kimliğini ve kaçış yönünü belirledi. Kaçtığı Sakarya’da saklandığı adres tespit edilen H.K., polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı ve Eskişehir’e getirildi.

Saldırı anı kameraya yansıdı

Güvenlik kamerası görüntülerinde, H.K.'nin Burak Ünlüer'e pompalı tüfekle ateş açtıktan sonra sokakta koşarak kaçtığı görülüyor. Aynı görüntülerde, karnından vurulan Ünlüer’in bir aracın arkasında saklanmaya çalıştığı ve yaralı halde karnını tuttuğu anlar kaydedildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa