Rojin’i arama çalışmaları 12’inci gününde

Van’da 12 gün önce kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’i arama çalışmaları sürüyor. Çalışmalar sahil üzerinde yoğunlaşıyor.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
09 Ekim 2024 14:08
GÜNCELLEME
09 Ekim 2024 14:38
Rojin’i arama çalışmaları 12’inci gününde
AA
Kaynak AA

Van'da kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i arama çalışmaları sürüyor

Van'da, 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş, 12 gün önce kayboldu. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisi olan Kabaiş'ten 27 Eylül'den bu yana haber alınamıyor. Arkadaşlarına çakıl taşı toplamak için sahile gideceğini söyleyen Kabaiş’in kaybolması üzerine geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı.

Cep telefonu ve kulaklığı sahilde bulundu

Arama çalışmalarında, Kabaiş'in cep telefonu ve kulaklığı Van Gölü kıyısında bulundu. Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Su Altı Grup Amirliği ve AFAD dalgıç ekipleri, su altı görüntüleme cihazları kullanarak göl ve çevresinde detaylı tarama yapıyor.

Ekipler tüm imkanları seferber etti

Arama çalışmalarında ekipler, Bardakçı Mahallesi ve İskele sahil bandındaki metruk yapılar ile sazlık alanları tarıyor. Güvenlik kameraları incelenirken, arama kurtarma köpekleri ve termal kameralar da kullanılarak Kabaiş’in izine ulaşılmaya çalışılıyor. Ekipler, kıyı boyunca çalışmalarını yoğunlaştırmış durumda.

Aile ve yakınları arama alanında bekleyişte

Rojin Kabaiş'in ailesi ve yakınları da arama çalışmaları boyunca arama alanında beklemeye devam ediyor. Aile, genç kızdan gelecek bir haber için endişeli bir bekleyiş içerisinde. Ekipler, henüz bir iz bulunamamasına rağmen arama çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa