Çağlar Söyüncü'nün tedavisi tamamlandı! Sahalara yeniden dönüyor

Antalyaspor mücadelesinde sakatlanan Çağlar Söyüncü, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması halinde Samsunspor mücadelesi ile sahalara geri dönecek.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
09 Ekim 2024 15:27
GÜNCELLEME
09 Ekim 2024 15:55
Çağlar Söyüncü'nün tedavisi tamamlandı! Sahalara yeniden dönüyor
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Yıldız futbolcu Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe'nin 29 Eylül Pazar günü Antalyaspor ile oynadığı mücadelede sakatlık geçirmişti. Savunma oyuncusunun adalesinde kanama ve ödem olduğu ifade edilmişti. Bunun üzerine 28 yaşındaki futbolcu, 3 Ekim'deki Twente karşılaşmasında kadroda yer alamamıştı.

Bireysel idmanlara başladı

Çağlar Söyüncü'nün sahalara ne zaman döneceği açıklandı. Fanatik'in haberine göre, Fenerbahçe'nin millî savunma oyuncusunun tedavisi sona erdi. Çağlar Söyüncü'nün bireysel idmanlara başladığı ifade edildi. 

Ara vermeden çalışan tecrübeli futbolcunun fiziksel bakımdan toparlanıp kendini tamamen hazır hissetmek istediği belirtildi. Yıldız futbolcunun, en geç gelecek hafta takım ile birlikte çalışmalara başlayacağı tahmin ediliyor.

Samsunspor mücadelesi ile geri dönecek

Sakatlığının nüksetmemesi halinde milli savunma oyuncusu sahalara Samsunspor mücadelesi ile geri dönecek. Fenerbahçe, 20 Ekim Pazar günü deplasmanda Samsunspor ile mücadele edecek.

Söz konusu mücadelede Çağlar Söyüncü'nün de kadroda yer alacağı öngörülüyor. Fenerbahçe'de 12 resmî mücadeleye çıkan tecrübeli futbolcu, bir defa topu ağlara gönderdi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa