Otobüs muavininden kadın avukata cinsel taciz

Samsun'da 27 yaşındaki kadın avukat, mesaj ve video üzerinden kendisine cinsel tacizde bulunan yolcu otobüsü muavini O.K'yi şikayet etti.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
09 Ekim 2024 15:41
GÜNCELLEME
09 Ekim 2024 16:12
Otobüs muavininden kadın avukata cinsel taciz
Hakan Öksüz Editör

Samsun Barosu avukatlarından Ş.G., gezmek amacıyla gittiği Giresun'dan dönüş için 15 Eylül'de saat 16.00 otobüsüne bilet aldı. 

Seyahat esnasında otobüs muavini O.K, "Sakızın varsa bana da verebilir misin? Bir de yerde sigara paket gördün mü?" yazılı bir kağıdı Ş.G.'ye iletti. 

Sakızının olmadığını kaydeden avukat Ş.G, yerde sigara paketi görmediğini bildirdi.

Gece yarısı gelen mesajlar

Yolculuğun ardından Samsun'un Terme ilçesinde bir arkadaşı tarafından otomobille alınan Ş.G.'ye gece yarısı, kullanıcı adı O.K. olan bir numaradan mesaj geldi. 

Kim olduğu sorusuna, "Seni Giresun'dan Samsun'a getiren araç personeliyim" cevabını veren muavin, tanışmak istediğini ifade etti. Ş.G, kendisine iltifat yağdıran şahsın numarasını engelledi.

Taciz mesajları ve savcılık başvurusu

Ertesi gün, farklı bir numaradan tekrar mesaj alan Ş.G, kim olduğunu sorduğunda "Dün otobüste yanında oturan biri" yanıtını aldı.

Kendisine gelen cinsel içerikli mesajlar ve videoların ardından avukat Ş.G, numarayı engelledi ve savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa