Narin'in kemik parçaları defnedildi

Diyarbakır'da Ağustos ayında katledilen Narin Güran'ın kemik parçaları yapılan otopsi işlemlerinin ardından mezara defnedildi.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
09 Ekim 2024 16:24
GÜNCELLEME
09 Ekim 2024 16:45
Narin'in kemik parçaları defnedildi
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayet soruşturmasında sır perdesi hala aralanamadı.

Katil ya da katilleri bulmak için soruşturma sürerken aile üyelerinin verdiği çelişkili ifadeler nedeniyle küçük Narin'in nasıl bir cinayete kurban gittiği araştırılıyor. 

Diyarbakır'da kaybolan ve daha sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili yapılan Adli Tıp Kurumu incelemesi, küçük kızın boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. 

Cinayetle bağlantılı Narin'in amcası Salim Güran, annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran ve cesedi taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar da bulunduğu 12 kişi tutuklandı.

Türkiye, Narin'in ölüm haberiyle üzüntüye boğulurken otopsi işlemi sona eren küçük kızın cenazesi akrabalarına teslim edildi.

Ancak, Narin'in cansız bedeninin bulunduğu çuvaldan kaval kemiği de çıktı.  Kemik ve diğer kemik parçaları otopsi yapılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

8 yaşında vahşice katledilen Narin Güran ise 9 Eylül'de gözyaşları içerisinde toprağa verildi. 

Narin'in deninin birinci ayında ise İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilen kemik parçaları, yapılan incelemenin ardından Narin’in açılan mezarına defnedildi. 

Narin Güran'ın mezarının açılması sırasında çevrede geniş güvenlik önlemleri de alındı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa