Sandık Kokusu, bu akşam 30. bölümüyle ekrana gelecek!

Çarşamba akşamları Show TV ekranlarında büyük bir ilgiyle izlenen Sandık Kokusu dizisi bu akşam 30. bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
09 Ekim 2024 16:56
GÜNCELLEME
09 Ekim 2024 17:18
Sandık Kokusu, bu akşam 30. bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Muhabir

Show TV ekranlarında geçtiğimiz sezonun ilgi gören yapımlarından birisi olan Sandık Kokusu dizisi, ikinci sezonuyla da adından söz ettiriyor. 

Başrolünde Demet Akbağ, Necip Memili, Özge Özpirinçci, Engin Öztürk gibi isimlerin yer aldığı, her hafta izleyicisini ekrana kilitleyen Sandık Kokusu, bu akşam 30. bölümüyle ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Can’ın mahkemede verdiği ifadeler, salonda adeta soğuk bir duş etkisi yarattı. Herkesin gözlerini diktiği bu kritik anlarda, Karsu, olayların arkasında Reha’nın olduğunu fark ediyor. Ancak, Reha’nın manipülasyonuna kapılan çocuklar, Karsu’yu suçlamaya devam ediyorlar. Bu baskılar ve yaşadığı zorluklar Karsu’yu hayatında radikal kararlar almaya itiyor. Karsu, çocuklarını Reha’ya bırakmaya karar veriyor, bu adım ise herkes için beklenmedik bir gelişme olarak yorumlanıyor. Bu sırada Filiz ve Hasan, biraz kafa dinlemek amacıyla Adalar’a gitmeye karar veriyor. Ancak planları, beklenmedik bir fırtına yüzünden altüst oluyor. Çift, hava şartları nedeniyle Adalar’da mahsur kalıyor ve bu durum, ikili için zorlu bir sınav haline geliyor. Diğer yanda, Karsu’dan Bora’nın bir davet düzenlediğini öğrenen Ayça, bu haberi kendi lehine çevirmeyi başarıyor. Davetin konseptine uygun şekilde özenle hazırlanan Ayça, davete adım attığı andan itibaren özgüveni ve göz alıcı güzelliğiyle hem Bora’nın hem de diğer misafirlerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Bora, etkilenmiş olmalı ki, Karsu’ya Ayça’ya bir buket gül göndermesi talimatını veriyor. Bu gelişmeler, Karsu’nun hayatında yeni bir duyguyu tetikliyor. Bora’nın eski asistanından, bu jestin bir ilişki başlangıcını simgelediğini öğrenen Karsu, kendini Ayça’yı kıskanırken buluyor. 

Yapımını O3 Medya'nın yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda yeni sezonda  Altan Dönmez oturacak. Diziyi Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme almaya devam edecek.  

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa