6. sezonu açan Kuruluş Osman, 166. bölümüyle ekrana gelecek!

6. sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkan, ATV'nin uzun zamandır devam eden sevilen dizisi Kuruluş Osman bu akşam 166. bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
09 Ekim 2024 17:28
GÜNCELLEME
09 Ekim 2024 17:42
6. sezonu açan Kuruluş Osman, 166. bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Muhabir

ATV ekranlarında ilgiyle izlenen, 6. sezonuyla izleyici karşısına yeniden çıkan Kuruluş Osman dizisi, çarşamba akşamları büyük ilgiyle izleniyor.

Çok sayıda hayran kitlesi bulunan, son yılların popüler ve dikkat çeken projelerinden birisi olan dizi, bu akşam 166. bölümüyle ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Bütün oyunlara ve zorluklara rağmen Osman Bey, Karadin Kalesi’ni fethederek Kayı boyunun mülkü yapmayı başarıyor. Ancak bu fetih sırasında surlarda mancınıklara maruz kalan Alaeddin Bey’in akıbeti büyük merak konusu. Osman Bey, bu zaferle Kayıların gücünü artırırken, Alaeddin Bey’in durumu belirsizliğini koruyor. Bu sırada Komutan Lucas, Osman Bey ve Karesi Bey’i birbirine düşürmek için kapsamlı bir plan hazırlığında. Lucas, iki büyük beyin zayıf yönlerini analiz ederek onları karşı karşıya getirmek istiyor. Bu iki beyi acı bir son beklediğini söyleyen Lucas, elindeki kutsal emanetleri de bir silah olarak kullanmayı hedefliyor. Peki, Lucas bu büyük planında nasıl bir hamle yapacak? Osman Bey’in obasına gelen haber ise büyük bir öfke ve üzüntüye neden oluyor: Kutsal emanetler çalındı. Bu duruma karşı harekete geçmekte tereddüt etmeyen Osman Bey, kutsal emanetleri bulmak için ilk adımı atmaya hazırlanıyor. Bu sırada Komutan Lucas ile karşı karşıya gelen Osman Bey, kutsal emanetler hakkında Lucas’ı tehdit ediyor. Ancak Lucas’ın kurduğu bu oyunda Osman Bey, kutsal emanetleri geri alabilecek mi? Karadin Kalesi’nin fethi, fetihte rol alan diğer beyliklerin de dikkatini çekiyor. Begüm Hatun ve Bayhan Bey, kalenin kendilerine verilmesini isterken, Bala Hatun ise Begüm’e güvenmediğini açıkça ifade ediyor. Osman Bey’in kaleyi kime vereceği merakla beklenirken, bu rekabet ortamı yeni gerilimlere yol açıyor. Osman Bey’in fetih sonrası kurduğu sofraya davetsiz misafir olarak gelen Holofira, Lucas’ın emriyle burada bulunuyor. Osman Bey’e ne söyleyeceği büyük merak uyandırıyor. Bu arada, uzun süredir ayrı kalan Orhan Bey ve Holofira’nın aşkı, ilk günkü kadar taze. Orhan Bey, aşkını haykırarak Holofira’ya evlenme teklif ediyor. Peki, Holofira bu teklife nasıl cevap verecek? Diğer yanda Saruca ve Yusuf, Fatma Hatun’un gönlünü kazanmak için ilk hamlelerini yapmaya hazırlanıyor. Bu iki aday arasında yaşanacak rekabetin sonucunda, Fatma Hatun’un gönlünü kim kazanacak? Hangisi başarıya yaklaşacak? Gonca Hatun, doğum sancılarıyla mücadele ederken, Begüm ve Hazal Hatunlar arasında büyük bir kavga patlak veriyor. Begüm, Hazal’ın kendisini zehirlemek istediğini iddia ediyor. Bu ciddi suçlama, ortalığı karıştırıyor. Begüm bu iddiayı neden ortaya atmış olabilir?

Yapımını Bozdağ filmin, yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Ahmet Yılmaz oturuyor. Diziyi Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, A. Kadir İlter, Fatma Nur Güldalı, Ali Ozan Salkım, Aslı Zeynep Peker Bozdağ gibi isimler kaleme alıyor.

 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa