Refüjden atlayıp karşıya geçmek istedi... Canından oldu...

Yozgat'ta meydana gelen trafik kazasında refüjdeki demirlerden atlayıp, yolun karşısına geçmek isteyen genç canından oldu...

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
10 Ekim 2024 06:30
GÜNCELLEME
10 Ekim 2024 06:30
Refüjden atlayıp karşıya geçmek istedi... Canından oldu...
EP
Esra Polat Editör

Yozgat'ta 14 yaşındaki Mehmet Bal, refüjdeki demirlerin üzerinden atlayıp yolun karşısına geçmeye çalışırken bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Kaza Nasıl Gerçekleşti?

Kaza, akşam saatlerinde Yozgat-Sivas karayolunda meydana geldi. Mehmet Bal, refüjdeki demirlerden atlayarak yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada, H.O.Y. yönetimindeki 40 ABJ 768 plakalı hafif ticari aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.

Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Olay yerine çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Mehmet Bal, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Yozgat Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Araçtaki Yolcu: "Demirlerden Atlayıp Dengesini Kaybetti"

Kazada, araçta bulunan S.B., Mehmet Bal'ın demirlerden atlayarak dengesini kaybettiğini ve bu yüzden aracın üzerine düştüğünü iddia etti.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Siirt'teki kazada 2 kişi yaralandı

Siirt'te iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1'i ağır olmak üzere 2 sürücü yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Siirt çevreyolunda meydana geldi. Nesim Ç. (28) yönetimindeki 56 ABC 391 plakalı otomobil ile Adnan E. (47) yönetimindeki 53 BA 396 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucunda her iki sürücü de yaralandı.

Olay yerine yapılan ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Nesim Ç.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa