Kocaeli'de halk otobüsünde cinayet...

Kocaeli'de yaşanan olayda özel halk otobüsünde bıçaklı saldırıda öldürüldü. O anların görüntüsü ortaya çıktı...

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
10 Ekim 2024 07:10
GÜNCELLEME
10 Ekim 2024 07:10
Kocaeli'de halk otobüsünde cinayet...
EP
Esra Polat Editör

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde özel halk otobüsünde meydana gelen bıçaklı saldırıda 29 yaşındaki Enes Yiğit Toraman yaşamını yitirdi. Olay anı otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

Olayın Detayları

Olay, saat 21.00 sıralarında Karamürsel ilçesi 4 Temmuz Mahallesi’nde meydana geldi. Enes Yiğit Toraman, Karamürsel Otogarı'ndan 41 J 3272 plakalı özel halk otobüsüne bindi. Otobüs, 4 Temmuz durağına geldiğinde, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırgan, olay yerinden kaçarken, çevredekiler hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Toraman, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Olay Anı Kamerada

Saldırı anı, otobüsün güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, saldırganın otobüse binerek arka tarafa ilerlediği ve Toraman'a bıçakla saldırdığı anlar yer aldı. Olay sırasında otobüste bulunan yolcuların panik anları da görüntülere yansıdı.

Soruşturma Devam Ediyor

Polis ekipleri, saldırganın yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kocaeli'de silahlı saldırı

Kocaeli'nin Yenikent Mahallesi'nde meydana gelen silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay, gece saatlerinde Yenikent Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda gerçekleşti. İddiaya göre, Mesut D. ve Harun Y., iş yerlerinden çıkıp arabalarına gittikleri sırada, henüz kimliği tespit edilemeyen kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Açılan ateş sonucu iki kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

Saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler olay yerinden hızla kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale sağlık ekiplerince olay yerinde yapıldı ve ardından ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Olay yeri inceleme ekipleri bölgede detaylı bir çalışma yaparken, yaralıların hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. Polis, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa