Merakla beklenen 'İnci Taneleri' bugün geri dönüyor!

Kanal D ekranlarında ilk sezonuyla damgasını vuran İnci Taneleri dizisi bu akşam ikinci sezonun ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
10 Ekim 2024 09:32
GÜNCELLEME
10 Ekim 2024 09:45
Merakla beklenen 'İnci Taneleri' bugün geri dönüyor!
Ecem Çetin Muhabir

Yılmaz Erdoğan'ın eşsiz kaleminden ortaya çıkan, ilk sezonuyla büyük bir ilgiyle izlenen İnci Taneleri dizisi merakla bekleniyor. 

Perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan, geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan projelerinden birisi olan dizi, ikinci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor.

İnci Taneleri bu akşam başlıyor 

Kanal D ekranlarının en sevilen projelerinden birisi olan, başrolünde Hazar Ergüçlü, Yılmaz Erdoğan, Kubilay Aka ve Selma Ergeç'in gibi isimlerin buluştuğu dizi bu akşam geri dönüyor. 

Her hafta milyonları ekrana kilitleyerek reyting rekorları kırmaya hazırlanan İnci Taneleri dizisi, ikinci sezon ilk bölümüyle ekrana gelecek. 

Geçmişin sırları açığa çıkacak

Yeni dahil olan oyuncuların kendi çıkmazlarıyla hikayeye derinlik katacağı İnci Taneleri'nde geçmişin sırları da öğrenilecek.

Yapımını BKM'nin yapımcılığını Necati Akpınar'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor. Diziyi Yılmaz Erdoğan kaleme alıyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda; Yasemin Baştan, Orkuncan İzan, Sera Kutlubey, Bora Cengiz, Rıza Kocaoğlu, Onur Akbay, Ülkü Hilal Çiftçi,  Mücahit Koçak, Güven Kıraç, Furkan Rıza Demirel, Mustafa Yıldıran, Selim Erdoğan ve İrem Çıray yer alıyor. 

İşte 2. sezon yeni tanıtımı;

https://www.youtube.com/watch?v=8uXZ_ofIAjg

 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa