İmamoğlu'ndan Gülşah Durbay'a jest

İBB Başkanı İmamoğlu, İstanbul Maratonu'nun tanıtım toplantısında Gülşah Durbay'a anlamlı bir jest yaptı.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
10 Ekim 2024 13:19
GÜNCELLEME
10 Ekim 2024 14:57
İmamoğlu'ndan Gülşah Durbay'a jest
Hakan Öksüz Editör

İstanbul Maratonu'nun tanıtım toplantısında önemli bir buluşma yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da tanıtım toplantısına katıldı.

Gülşah Durbay'ı kürsüye davet etti

İBB Başkanı İmamoğlu, önceki günlerde iftiraya uğradığını açıklayan ve kanser tedavisi gördüğünü kaydeden Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ı kürsüye davet etti.

İmamoğlu'ndan Durbay'a jest

Protokol üyeleri, maratonun sembolik göğüs numaralarını sergiledi. İmamoğlu ise İstanbul’un plaka kodu olan 34 numarasını tuttu.

İmamoğlu, Manisa'nın plaka kodu olan 45'i eliyle yazdığı bir kağıdı Durbay’a takdim etti. İki isim, diğer katılımcılarla beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.

Durbay'a yönelik destek mesajları

CHP lideri Özgür Özel ile ilişkisi olduğu yönündeki iddiaların ardından bir video yayınlayan ve bu iddialara karşı iftiraya uğradığını belirten Durbay, kanser tedavisi gördüğünü açıklamıştı.

Bu gelişmenin ardından CHP'nin 81 il başkanı, Durbay'a destek amacıyla ortak bir açıklama yapmıştı. Özel ise yaptığı açıklamada, "Evladım Gülşah kemoterapideyken o haberi yazdırdılar" ifadelerini kullanarak Durbay’a destek vermişti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa