Sandık Kokusu'nun 31. bölüm tanıtımı yayınlandı!

Show TV'de ekrana gelen, dün akşam 30. bölümüyle izleyicisini ekrana kilitleyen Sandık Kokusu'nun 31. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
10 Ekim 2024 14:51
GÜNCELLEME
10 Ekim 2024 15:04
Sandık Kokusu'nun 31. bölüm tanıtımı yayınlandı!
Ecem Çetin Muhabir

İlk bölümünden itibaren adından söz ettiren, Show TV ekranlarının sevilen projelerinden birisi olan Sandık Kokusu, çarşamba akşamları ekrana geliyor.

Kadrosunda Engin Öztürk, Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Meriç Aral, Nesrin Cavadzade, Serkay Tütüncü gibi isimlerin buluştuğu dizi, büyük bir ilgiyle izleniyor. 

İkinci sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkan ve fırtınalar estiren Sandık Kokusu, dün akşam 30. bölümüyle ekrana geldi.

Heyecanlı gelişmelerin ve dikkat çeken anların yaşandığı Sandık Kokusu'nun 31. bölüm fragmanı da izleyicisiyle buluştu. 

Filiz ve Gülnaz arasındaki gerilim devam ederken, evde başka sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Karsu, içten içe Ayça’yı kıskansa da bunu dışarıya yansıtmamak için büyük çaba gösteriyor. Bu duygusal çalkantılar yaşanırken, Reha ve eşi arasında şiddetli bir tartışma patlak veriyor. Tartışmanın gölgesinde, evden kaçan Deniz, annesi Karsu’ya ulaşıyor. Tüm bu karmaşanın ortasında, Reha’nın Karsu ile konuşmak için eve gelmesi dikkat çekiyor. Bu buluşmanın nasıl sonuçlanacağı ise merak konusu.

Yapımını O3 Medya'nın yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda yeni sezonda  Altan Dönmez oturacak. Diziyi Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme almaya devam edecek.

Sandık Kokusu’nun 31. Bölüm Tanıtımı;

https://www.youtube.com/watch?v=TLOJ1151QVA  

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa