Siyah Kalp 5. bölümüyle ekrana gelecek!

Sezonun sevilen projelerinden birisi olan, Show TV'de ekrana gelen Siyah Kalp dizisi, bu akşam 5. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
10 Ekim 2024 17:36
GÜNCELLEME
10 Ekim 2024 17:49
Siyah Kalp 5. bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Muhabir

Başrolünde Aras Aydın, Ece Uslu, Hafsanur Sancaktutan, Leyla Tanlar, Burak Sergen, Esra Dermancıoğlu, Burak Tozkoparan gibi isimlerin yer aldığı, Show TV'de ekrana gelen Siyah Kalp dizisi, büyük bir ilgiyle izleniyor. 

Sezonun sevilen projelerinden birisi olan, ilk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken dizi, bu akşam 5. bölümüyle ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Melek ve Nuh, Nihayet’i karşılarında gördüklerinde büyük bir şaşkınlık yaşıyorlar. Bu sırada Sumru, yaşanacak olayları uzaktan dikkatle izliyor. Diğer yandan, Sevilay’ın annesi Hikmet’in baskısıyla Cihan ile evlenmeyi kabul etmesi üzerine konakta nikah hazırlıkları hızla başlıyor. Cihan, ailesini düştükleri bu zorluklardan kurtarmak için farklı çözüm yolları arasa da babasının ısrarları karşısında çaresiz kalıyor. Sevilay ise Cihan ile evlenmek istemediği için büyük bir çıkmazda. Tüm bu zorluklara rağmen, duygularına sadık kalmaya çalışıyor ve bu süreçte yeni dostlukların temelleri atılıyor. İkizler, karşılaştıkları güçlükler karşısında her ne kadar dirençli görünseler de, içlerindeki sevgi eksikliği onları yeni hayal kırıklıklarına sürüklüyor.

Yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği 'Siyah Kalp' dizisinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor. Diziyi, Yıldız Tunç kaleme alıyor.  

“Siyah Kalp” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de! 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa