İstanbul’da sahte içki faciası: 2 kişi hayatını kaybetti

İstanbul'un Gaziosmanpaşa'nın Merkez Mahallesi'nde sahte içkiden zehirlenen 6 kişiden 2'si hayatını kaybetti.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
10 Ekim 2024 21:19
GÜNCELLEME
10 Ekim 2024 21:43
İstanbul’da sahte içki faciası: 2 kişi hayatını kaybetti
AA
Kaynak AA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 30 Eylül'de Gaziosmanpaşa'nın Merkez Mahallesi'nde sahte içki nedeniyle bir kişinin hastaneye kaldırılması üzerine bir soruşturma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda, sahte içki içtiği belirlenen Engin T.'nin, bir gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği tespit edildi.

1 ile 9 Ekim tarihleri arasında ise Gaziosmanpaşa'daki çeşitli hastanelere, aynı şikayetlerle başvuran 5 kişinin daha olduğu belirlendi. Bu kişilerden Halim F. de kısa süre sonra yaşamını yitirirken, Hakan T. ve Semih K.'nin tedavilerinin devam ettiği, Yemliha K. ve Serdar Ş.'nin ise tedavilerinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Polis ekipleri, zehirlenen kişilerin Merkez Mahallesi'ndeki bir iş yerinden sahte içki aldıklarını belirleyerek söz konusu adrese operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında, iş yeri sahibi Anıl A. ve Özgür T. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, "taksirle öldürme" suçlamasıyla sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa