Kılıçdaroğlu'dan Cumhurbaşkanı adaylığı sorusuna yanıt

Eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında yeniden Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
10 Ekim 2024 22:46
GÜNCELLEME
10 Ekim 2024 22:52
Kılıçdaroğlu'dan  Cumhurbaşkanı adaylığı sorusuna yanıt
EK
Esra Koçak Editör

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeniden Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin soruya net bir yanıt vererek, "Hayır, ben bir sefer oldum zaten. Partimizin yetkili organları var, yeni adaylar ortaya çıkacaktır" dedi. Kılıçdaroğlu, Sözcü TV'de gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili soruyu yanıtlarken Kılıçdaroğlu, bir kez aday olduğunu ve bu konuda partinin yetkili organlarının karar vereceğini vurguladı. Ayrıca, "Birini işaret edecek misiniz?" sorusu üzerine de, "Partinin yetkili organı varsa, o karara bakmak gerekecek" şeklinde konuştu.

Özgür Özel'e yönelik sorulan, "Özgür Bey'e kızgın mısınız?" sorusunu ise Kılıçdaroğlu, "Yok, hayır. Başarılı bir grup başkanvekiliydi" diyerek yanıtladı. "Başarılı bir genel başkan değil mi?" sorusuna ise Kılıçdaroğlu'nun, "Daha yeni genel başkan. Umarım tüm bunların farkına varır" şeklindeki açıklaması dikkat çekti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa