Zonguldak Devrek'te dayı ve yeğeni silahlı saldırıda öldürüldü

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde yaşanan olayda ormanda alkol alan dayı-yeğen, silahlı saldırıda öldü. İşte olaya dair detaylar ve yaşananlar...

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
11 Ekim 2024 06:20
GÜNCELLEME
11 Ekim 2024 06:20
Zonguldak Devrek'te dayı ve yeğeni silahlı saldırıda öldürüldü
AY
Arif Yücel Editör

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde, Hayrettin Çorukcu (60) ve yeğeni Yüksel Kürekci (46), ormanda alkol alırken silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti.

Olayın Detayları

Olay, akşam saatlerinde Devrek ilçesine bağlı Alparslan köyü ile Bılık köyü arasındaki ormanlık alanda meydana geldi. İddiaya göre, Hayrettin Çorukcu ve galerici olan yeğeni Yüksel Kürekci, ormanda alkol aldıkları sırada, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Ölenler ve Olayın Gelişimi

Çevrede bulunanların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontroller sonucunda, Hayrettin Çorukcu'nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Yüksel Kürekci ise Devrek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Soruşturma ve Arama Çalışmaları

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, jandarma ekipleri saldırgan ya da saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa