Aydın'da komşularıyla mahkemelik olan adam seks shop açtı!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde dükkânını kurumsal firmaya kiralamak istediği için komşularıyla mahkemelik olan adam zararını karşılamak için seks shop açtı.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
11 Ekim 2024 11:06
GÜNCELLEME
11 Ekim 2024 12:33
Aydın'da komşularıyla mahkemelik olan adam seks shop açtı!
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Aydın'ın Nazilli ilçesine bağlı İsabeyli Mahallesi'nde ilginç bir olay yaşandı. Nazilli Havadis’ten Günay Pabuşçu’nun haberine göre; Mehmet Uyaroğlu isimli esnaf, iki sene önce dükkânını kurumsal bir firmaya kiralamayı düşündü ancak bu nedenle komşularıyla arasında gerginlik yaşandı.

Uyaroğlu, daha sonra dükkânının etrafına tente yapmak istedi. Fakat bu kararı nedeniyle Uyaroğlu'nun komşuları ile mahkemelik olduğu öğrenildi. Uyaroğlu, söz konusu olaylar sebebiyle yaklaşık 150.000 liralık zarara uğradı. Dükkândan iyi bir gelir sağlamak isteyen Uyaroğlu'nun aklına farklı bir çözüm geldi.

Seks shop dükkânı açmaya karar veren Uyaroğlu, Nazilli'de halkın bu tarz bir dükkâna ihtiyaç duyduğunu anladığını söyledi. Uyaroğlu, seks shop açma kararının birçok kişi tarafından memnuniyetle karşılandığını dile getirdi.

"Nazilli halkının sağlığı için açtım"

Dükkânda çalışmak için başvuran ve kendisine yardımcı olmak için talepte bulunan birçok insanın da bulunduğunu aktaran Uyaroğlu, Nazilli halkının sağlığını düşünerek böyle bir dükkân açtığını sözlerine ekledi.

Uyaroğlu, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa