Almanya'da köpek vergisine ilginç tepki: Tasma takıp havladılar

Almanya'da köpek vergisini protesto etmek isteyen bir grup insanın sokaklarda tasma takıp havladıkları görüldü.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
11 Ekim 2024 11:37
GÜNCELLEME
11 Ekim 2024 13:14
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Almanya sokaklarında ilginç görüntüler ortaya çıkmaya başladı. Söz konusu ilginç görüntülerin sebebi ise köpek vergisi oldu. Bu vergiyi protesto etmek isteyen kişiler, sokaklarda tuhaf görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Almanya'da köpek sahiplerinden vergi alındığı biliniyor. Edinilen bilgiye göre; belediyeler, köpek sahiplerinden 2023 yılında 421 milyon euro değerinde vergi topladı. Bu da köpek sahiplerinden 2022 yılında toplanan vergiye göre %1,6 oranında bir artış yaşandığını gösteriyor.

Köpek vergisini protesto ediyorlar

Almanya'da köpek vergisine tepki gösteren bir kesim bulunuyor. Bu verginin her sene ödendiği ve ödemeyenlere ise cezai yaptırım uygulandığı ifade ediliyor. Vergiden memnun olmayan köpek sahipleri ise sokak ortasında ilginç protestolara imza atmaya başladılar.

Tasma takıp köpek gibi geziyorlar

Vergiye tepki gösteren köpek sahiplerinin tuhaf kıyafetler giydikleri ve boyunlarına da tasma taktıkları görülüyor. Sokak ortasında köpek gibi dolaşan kişilerin, bununla da yetinmeyip başkaları tarafından köpek gibi gezdirildikleri fark ediliyor.

Sokaklarda havlayıp köpek taklidi yapan kişilerin protestoları, görenleri adeta şaşkınlığa uğratıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa