Siyah Kalp dizisinin 6. bölümü tanıtımı yayınlandı!

Show TV'de ilgiyle izlenen, dün akşam 5. bölümüyle ekrana gelen Siyah Kalp dizisinin 6. bölümü tanıtımı yayınlandı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
11 Ekim 2024 12:33
GÜNCELLEME
11 Ekim 2024 12:43
Siyah Kalp dizisinin 6. bölümü tanıtımı yayınlandı!
Ecem Çetin Muhabir

Show TV'nin yeni başlayan ve ilgi gören dizilerinden birisi olan Siyah Kalp dizisi dün akşam 5. bölümüyle ekrana geldi. 

Sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan, ilk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken dizi, büyük bir ilgiyle izlendi. 

Sevilen dizi, adını reytinglerde zirveye yazdırdı, Total’de 4.45 izlenme oranı 13.76 izlenme payı, ABC1 20+’da 4.33 izlenme oranı 12.43 izlenme payı, AB grubunda ise 3.48 izlenme oranı 11.18 izlenme payı elde etti.  

Sahneleriyle geceye damga vuran ve sosyal medyada oldukça konuşulan Siyah Kalp'in gelecek hafta ekrana gelecek 6.bölüm fragmanı da yayınlandı. 

Tanıtımda, Sevilay’ın nikahı bozma kararı Hikmet’i büyük bir öfkeye sürüklüyor. Hikmet’in bu duruma nasıl tepki vereceği, izleyicilerde merak uyandırırken tansiyonun giderek yükseleceği sinyalleri veriliyor. Cihan’ın, kendisiyle uğraşan Bünyamin’e gerçek patronun kim olduğunu sert bir şekilde hatırlatması da dikkat çeken anlardan biri oluyor. Tanıtımda ayrıca Tahsin’in Şansalan Konağı’nda görünmesi izleyicilerin ilgisini çekiyor. Sevilay’ın Nuh ile kaçtığını öğrenen Hikmet, büyük bir öfkeyle Nuh’u öldürmekle tehdit ediyor. Bu tehdit, Sevilay’ı oldukça korkuturken Hikmet’in nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oluyor. Tanıtımın bir diğer dikkat çeken sahnesinde ise Samet, Cihan’a "Hayır dersen beni öldürmüş olursun!" sözleriyle sesleniyor.

Siyah Kalp’in 6. Bölüm Tanıtımı;

https://www.youtube.com/watch?v=6HCgpmnfxp0

Siyah Kalp, yeni bölümüyle 17 Ekim Perşembe akşamı 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa