Adnan Oktar: Görev verin, 15 günde Gazze'deki saldırıları durdurayım

Adnan Oktar, devlet tarafından kendisine görev verilmesi halinde İsrail'in Gazze'ye saldırılarını 15 günde durdurabileceğini söyleyerek şaşkınlığa uğrattı.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
11 Ekim 2024 13:45
GÜNCELLEME
11 Ekim 2024 15:31
Adnan Oktar: Görev verin, 15 günde Gazze'deki saldırıları durdurayım
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Türkiye'nin uzun süre gündemini meşgul eden davalardan biri, Adnan Oktar Organize Suç Örgütü'ne yönelik dava oldu. Adnan Oktar'a verilen 8 bin 463 yıl 4 aylık hapis cezası, Yargıtay 1. Ceza Dairesi tarafından onandı. Oktar, yeniden yapılanma davasının duruşması esnasında hayrete düşüren söylemlerde bulundu.

"Gazze'de savaşı sonlandırabilirim"

Devlet tarafından kendisinin görevlendirilmesi halinde Gazze'deki olayları sonlandırabileceğini ileri süren Oktar, Filistin'de yaşayan Müslümanları ve İsrail'de bulunan dindar Musevileri tanıdığını, İsrail tarafından Gazze'ye düzenlenen saldırıları 15 günde durdurabileceğini iddia etti.

"Cezaevinden çıkmam gerekmiyor, burada yapabilirim"

Oktar, "15 günde savaşı durdurabileceğini" iddia ettikten sonra bunun için cezaevinden çıkmasına da gerek olmadığını, kendisine bir oda tahsis edilmesi halinde bunu rahat bir şekilde yapabileceğini öne sürdü.

Gençlerin mutlu hissetmelerini sağlayabileceğini belirten Oktar, kadınlara karşı nefrete son verebileceğini dile getirdi. Oktar, Türkiye'de herkesin mutsuz ve huzursuz olduğunu belirterek ülkede bir bayram havası yaratabileceğini iddia etti.

Oktar'ın şaşkınlığa uğratan ifadeleri şu şekilde:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa