Caner Erkin, yeşil sahalarda değil oyunculukta hünerini sergiledi!

Futbol dünyasının sevilen isimlerinden birisi olan Caner Erkin, eşi Şükran Ovalı'nın kadrosunda yer aldığı Erşan Kuneri'nin ikinci sezonunda rol aldı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
11 Ekim 2024 13:50
GÜNCELLEME
11 Ekim 2024 15:54
Caner Erkin, yeşil sahalarda değil oyunculukta hünerini sergiledi!
Ecem Çetin Muhabir

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın imzasını taşıyan ve her bölüm birbirinden farklı hikayesiyle seyirci karşısına çıkan Erşan Kuneri, oynadığı dönemde çok ses getirdi. 

Zafer Algöz, Ezgi Mola, Cem Yılmaz, Çağlar Çorumlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya, Uraz Kaygılaroğlu, Bülent Şakrak gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği dizi, ilk sezonuyla 13 Mayıs 2022 tarihinde izleyici karşısına çıktı. 

Cem Yılmaz'ın G.O.R.A filminde yer alan kurgusal karakter Erşan Kuneri'nin 80'lerin başında hapishaneden çıktıktan sonra ekibiyle birlikte film çekme serüvenini anlattığı film, Netflix'te yayınlandı. 

Her bir bölümüyle adından söz ettiren ve milyonlarca izleyiciye ulaşan Erşan Kuneri, ikinci sezonuyla geri döndü. 

Şükran Ovalı, Ahsen Eroğlu, Bora Akkaş, Bige Önal gibi isimlerin kadrosuna katıldığı dizi, dün izleyicisinin karşısına çıktı. 

Erşan Kuneri'nin ikinci sezonunda dikkat çeken bir isim göze çarptı. 

Caner Erkin konuk oyuncu oldu 

Şimdilerde Eyüpspor forması giyen, Türk futbol tarihinin sevilen isimlerinden birisi olan Caner Erkin, dizide konuk oyuncu olarak yer aldı.

Erkin'in dizideki sahnesi oldukça gündem oldu. 

O anlar gündem oldu 

Futbolcunun Rusça konuştuğu anlar sosyal medyada oldukça konuşuldu. 

Caner Erkin, dizide rol Şükran Ovalı ile evli.  Caner Erkin ve ünlü oyuncu Şükran Ovalı, 2017 yılında birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı.  Çiftin bir çocuğu var. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa