Deha dizisinden yeni tanıtım geldi!

Show TV'de ekrana gelen ve yeni bölümü merakla beklenen Deha dizisinden bir tanıtım daha yayınlandı. Tanıtım, sosyal medyada gündem oldu.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
11 Ekim 2024 14:29
GÜNCELLEME
12 Ekim 2024 10:50
Deha dizisinden yeni tanıtım geldi!
Ecem Çetin Muhabir

Başrolünde Ahsen Eroğlu, Aras Bulut İynemli, Onur Saylak, Uğur Polat, Melis Sezen, Taner Ölmez gibi isimlerin yer aldığı, Show TV'nin yeni dizisi Deha, pazar akşamları izleyici karşısına çıkıyor. 

İlk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken ve kısa sürede izleyici kitlesi elde eden dizi, büyük ilgiyle izleniyor.  

Sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan Deha dizisi, 13 Ekim Pazar akşamı dördüncü bölümüyle ekrana gelecek.

Yeni bölümü izleyicisi tarafından büyük bir merakla beklenen diziden bir tanıtım daha yayınlandı. 

İskender’in Devran’ın ailesine olan zaafını ustalıkla kullanması gerilimi artırırken, Devran’ın bu hamle karşısında İskender’e olan güvenini sorgulamaya başlaması tansiyonu yükseltiyor. Öte yandan, Devran’ın Ceylan’ı nasıl kurtaracağı da tanıtımda öne çıkan bir diğer önemli nokta. İzleyiciler, Ceylan’ın kurtarılması için nasıl bir plan yapılacağını ve Devran’ın bu süreçte nasıl adımlar atacağını büyük bir merakla bekliyor. 

Yapımını Ay Yapım'ın yapımını Kerem Çatay'ın üstlendiği dizisinin yönetmen koltuğunda Umut Aral oturuyor. Diziyi başarılı senarist Damla Serim kaleme alıyor. 

Deha 4. Bölüm 2. Tanıtım;

https://youtu.be/0lTOnsUzggk

Sevilen dizi, yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa