İzmir'de sendikacıdan makam odasına balyozlu saldırı!

İzmir’de bir sendikacı, ESHOT (Elektrik Su Havagazı Otobüs ve Troleybüs) garajında makam odasına balyozlu saldırı gerçekleştirdi.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
11 Ekim 2024 14:57
GÜNCELLEME
11 Ekim 2024 15:05
DHA
Kaynak DHA

Çiğli’de ESHOT Garajında Sendika Temsilcisi Balyozla Eşyalara Zarar Verdi

İzmir'in Çiğli ilçesinde, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Türkiye Genel Hizmetler İşçileri Sendikası (Genel-İş) Karşıyaka Baş Temsilcisi Oğuzhan Alkan, ESHOT garaj müdürlüğünde yaşanan olayda elindeki balyozla makam odasındaki eşyaları kırdı. Olay sonrası Alkan, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Garaj müdürlüğünde gergin anlar

Geçtiğimiz hafta Çiğli’de yer alan ESHOT’a bağlı garaj müdürlüğünde, Alkan ile garaj müdürü arasında nedeni henüz açıklanmayan bir tartışma yaşandı. Tartışma sırasında öfkelenen Alkan, kısa bir süre sonra elinde balyozla müdürün makam odasına döndü ve odadaki eşyalara zarar verdi. Çevredeki kişiler tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Alkan, güçlükle durdurulabildi.

Cep telefonuyla kaydedildi

Yaşanan olay, çevrede bulunanlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde Alkan’ın, odadaki eşyaları parçaladığı ve araya girenlerin onu sakinleştirmeye çalıştığı anlar yer alıyor. Olay sonrasında polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Oğuzhan Alkan, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Alkan’dan olay sonrası açıklama

Yaşananların ardından açıklama yapan Oğuzhan Alkan, “DİSK Genel-İş Sendikası’nın Karşıyaka temsilcisiyim. Zaman zaman öfke birikebiliyor, bu tür tepkiler verebiliyoruz. Kurum ve sendika gereken değerlendirmeleri yapacaktır. Hayat devam ediyor ve bu olayı kapatmak gerek. Bugün seçim var, aday değilim ama süreci bekleyip göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa