Rojin Kabaiş'in arandığı bölgede kıyafet bulundu

Van'da 14 gündür aranan Rojin Kabaiş'in dün başörtüsü bulunurken bugün de arama yapılan yerleşim yerinde bir kıyafet bulundu.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
11 Ekim 2024 15:35
GÜNCELLEME
11 Ekim 2024 16:00
Rojin Kabaiş'in arandığı bölgede kıyafet bulundu
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

 Van'da kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'ten 27 Eylül'den bu yana haber alınamıyor.

Arkadaşlarına çakıl taşı toplamak için sahile gideceğini söyleyen Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi  Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Kabaiş 14 gündür aranıyor.

Ekiplerin daha önce yaptığı arama çalışmalarında  cep telefonu ve kulaklığı bulunan Kabaiş'in için  Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü Gemi Adamları ve Seyir Hizmetleri Büro Amirliği ile Su Altı Grup Amirliği ve AFAD dalgıç ekipleri, su altı görüntüleme cihazından da yararlanarak Van Gölü'nde çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

Diyarbakır ve Erzurum'dan gelen özel eğitimli dedektör ve kadavra köpekleri de çalışmalarda yer alırken dün bir gelişme yaşanmıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından Kabaiş'e ait başörtüsünün bulunduğunu açıkladı.

21 yaşındaki Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi  Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Kabaiş'ı arama çalışmaları sürerken bugün de bir gelişme daha yaşandı.

Göle yakın bölgede yer alan Bardakçı Mahallesi yakınlarında arama çalışmasını sürdüren ekipler bir kıyafet buldu. Kıyafet muhafaza altına alınırken çalışmaların genişletildiği alanda saha arama ve taraması sürüyor. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa