Doğa ve Fatih arasında neler olacak? Kızılcık Şerbeti bu akşam Show'da

Show TV'nin reyting rekortmeni sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti bu akşam 71. bölümüyle ekrana gelecek. Peki, neler yaşanacak?

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
11 Ekim 2024 16:41
GÜNCELLEME
11 Ekim 2024 16:54
Doğa ve Fatih arasında neler olacak? Kızılcık Şerbeti bu akşam Show'da
Ecem Çetin Muhabir

Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin kadrosunda buluştuğu, Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti cuma akşamları ekrana geliyor.

İlk bölümünden itibaren adından söz ettiren ve büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti, bu akşam 71. bölümüyle ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Fatih ve Doğa, evliliklerindeki sorunlardan bunaldıkları bir akşam, tesadüfen karşılaşırlar. Her ne kadar bu karşılaşmayı açıkça dile getirmeseler de, her ikisi de bu durumu içten içe beğenmiştir. Fatih, Pembe’nin ısrarları üzerine, artık Görkem’e eskisi kadar mesafeli davranmamaya başlar. Ancak, zihni hala kızı ve Doğa ile meşguldür. Öte yandan, Fatih’in amcasına olan öfkesi ilk günkü gibi tazedir ve bu kızgınlık devam etmektedir. Bu sırada, Metehan ve Ezgi’nin ilişkisi her geçen gün daha da derinleşir. İkili arasındaki bu gelişme, Ömer ve Cansu’nun da daha sık bir araya gelmesine neden olur. Diğer yandan, Görkem’in kurduğu tuzak sonucunda Mustafa, farkında olmadan bu oyunun içine çekilmeye başlar. Kıvılcım, yeni başladığı yayınevinde bir kitabın yayın sürecini yönetirken, başına çeşitli sorunlar açılır. Bu süreçte Cemal’in Kıvılcım’ı kurtarmaya yönelik çabalarının altında ise bambaşka nedenler olduğu ortaya çıkacaktır.

 “Kızılcık Şerbeti” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa