Tarkan'dan Gebze'deki hayvan katliamına tepki

Tarkan Gebze Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi, Rehabilitasyon Merkezi'nde 50'ye yakın hayvan zehirlenerek öldürülmesine sert tepki gösterdi.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
11 Ekim 2024 21:58
GÜNCELLEME
11 Ekim 2024 22:09
Tarkan'dan Gebze'deki hayvan katliamına tepki
EK
Esra Koçak Editör

Kocaeli'de, AKP'li Gebze Belediyesi'ne ait Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde onlarca sokak köpeğinin ölü halde çöp torbalarında bulunması büyük tepkiye neden oldu. Olay, hayvanseverler ve sosyal medya kullanıcıları tarafından geniş çapta kınandı.

Tarkan’dan Sert Tepki: "Vicdanlarınıza Yazıklar Olsun"

Ünlü şarkıcı Tarkan, sosyal medya hesabı üzerinden yaşanan bu olaya sert tepki gösterdi. Paylaşımında, yürürlükteki sokak hayvanları yasasının bu tür olaylara zemin hazırlayacağını daha önce de dile getirdiğini belirten Tarkan, şu ifadeleri kullandı: "Yürürlükteki sokak hayvanları yasasının bu katliamlara çanak tutacağı belliydi. Bunlara sebep olanlar, bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz? O sızlamayan vicdanlarınıza yazıklar olsun!"

Tarkan’ın paylaşımı, kısa sürede büyük yankı uyandırırken, kamuoyunda hayvan haklarıyla ilgili tartışmaları da yeniden gündeme taşıdı. Olayla ilgili incelemeler devam ederken, hayvanseverler yetkililerden adalet ve sorumluların cezalandırılmasını talep ediyor.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa