Yolun ortasındaki aracında sızdı kaldı...

Bolu'da yaşanan olayda bir emlakçı yolun ortasında, çalışır vaziyetteki otomobilinde sızdı. Şahsın aşırı derecede alkollü olduğu bildirildi...

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
12 Ekim 2024 05:10
GÜNCELLEME
12 Ekim 2024 05:10
Yolun ortasındaki aracında sızdı kaldı...
EM
Erhan Meyveci Editör

Bolu'nun Alpağut Mahallesi'nde emlakçı Murat Ö. (51), çalışır haldeki otomobilinin direksiyon koltuğunda sızmış olarak bulundu. Aşırı alkollü olduğu tespit edilen sürücü, polis ekipleri tarafından uyandırılarak hastaneye götürüldü.

Olayın Gelişimi

Olay, saat 00.30 sıralarında Alpağut Mahallesi 210 Sokak'ta meydana geldi. Farları açık ve çalışır halde yolun ortasında duran otomobili gören vatandaşlar, direksiyon başındaki Murat Ö.'yü hareketsiz görünce durumu yetkililere bildirdi.

Kapıları kilitli olan otomobildeki sürücü, vatandaşların çabalarına rağmen uyanmayınca olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis Müdahalesi ve Hastaneye Sevk

Polisin cama vurmasıyla uyanan Murat Ö., sağlık kontrolü için İzzet Baysal Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Sağlık durumu iyi olduğu belirtilen Murat Ö.’nün aşırı alkollü olduğu belirlendi. Kontrol sonrası ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen Murat Ö.’nün otomobili ise polis ekipleri tarafından yoldan çekildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa