Tekirdağ'daki kazada Nildağ Turgut ile Emel Ersöz hayatlarını kaybetti

Tekirdağ'da yaşanan trafik kazasında istinat duvarına çarpan cipteki 2 doktor öldü, 2 doktor ise yaralandı. İşte kazanın detayları ve yaşananlar...

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
12 Ekim 2024 05:50
GÜNCELLEME
12 Ekim 2024 05:50
Tekirdağ'daki kazada Nildağ Turgut ile Emel Ersöz hayatlarını kaybetti
EM
Erhan Meyveci Editör

Tekirdağ’ın Kumbağ Mahallesi'nde gerçekleşen trafik kazasında, sürücüsünün kontrolünden çıkan cip istinat duvarına çarparak feci bir kaza meydana getirdi. Kazada, Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Nildağ Turgut ile Uzman Doktor Emel Ersöz yaşamını yitirdi. Aynı araçta bulunan iki doktor da yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kazanın Detayları

Olay, gece saatlerinde Kumbağ'ın Malkara kavşağında yaşandı. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde düzenlenen bir kongreye katılan dört doktor, kongrenin ardından evlerine dönmek için yola çıktı. Cipin direksiyonunu L.K. yönetiyordu. Ancak, sürücü virajda aracın kontrolünü kaybederek istinat duvarına çarptı.

Hayatını Kaybedenler ve Yaralılar

Kazanın ardından olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde, Prof. Dr. Nildağ Turgut ve Uzman Doktor Emel Ersöz’ün hayatını kaybettiği tespit edildi.

Cipte bulunan diğer doktorlar, A.A.G. ve aracı kullanan L.K., yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi'ne götürülen yaralıların tedavisi sürerken, hayatını kaybeden doktorların cenazeleri morga götürüldü.

Soruşturma Devam Ediyor

Jandarma ekipleri kazayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayın nasıl meydana geldiği ve sürücünün direksiyon hakimiyetini neden kaybettiği konusunda incelemeler sürdürülüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa