Deha dizisindeki 'Besmele' detayı tepki çekti!

Show TV'nin yeni dizisi Deha'da uyuşturucu satıcısı kara para baronunun evinin girişinde Besmele yazısı tepki topladı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
12 Ekim 2024 10:47
GÜNCELLEME
12 Ekim 2024 11:24
Deha dizisindeki 'Besmele' detayı tepki çekti!
Ecem Çetin Muhabir

Başrolünde Ahsen Eroğlu, Aras Bulut İynemli, Onur Saylak, Uğur Polat, Melis Sezen, Taner Ölmez gibi isimlerin yer aldığı, Show TV'nin yeni dizisi Deha geçtiğimiz hafta ekran yolculuğuna başladı. Dizi, pazar akşamları izleyici karşısına çıkıyor. 

İlk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken ve kısa sürede izleyici kitlesi elde eden dizi, büyük ilgiyle izleniyor. 

Besmele yazısı gündem oldu 

Bir baba ile oğulun yıllar sonra karşılaşarak yüzleşme ve intikam hikayesini ekrana taşıyan dizide 'Besmele' dikkat çekti. 

Yarın akşam 4. bölümüyle ekrana gelecek olan dizide  uyuşturucu satıcısı kara para baronunun evinin girişinde Besmele yazısı görüldü. 

Uyuşturucu satıcısının İslami bir karakterle ilişkilendirilmesi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve büyük tepki çekti. Olay, özellikle dindar kesimler arasında infiale yol açarken, birçok kullanıcı durumu eleştiren paylaşımlar yaptı.

Tepkiler yağdı 

İnsanlar sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirdi. 

Sosyal medya kullanıcıları "Bunlar İslam düşmanı!", "Elbette bu bir saldırı", "Bir de dikkatsizlerin de dikkatini çeksin diye özellikle ışıklandırılmış!", "Allah bu dizileri yapanları bildiği gibi yapsın", "Şerefsiz bunlar, nifak tohumları ekiyorlar" tarzında sert yorumlarda bulundu. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa