Erdoğan'dan AK Parti'ye kongre mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 8'inci Olağan İL ve İlçe Kongrelerine mesaj gönderdi. Erdoğan, "Verilen sözden geri adım atılmadı"dedi.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
12 Ekim 2024 11:22
GÜNCELLEME
12 Ekim 2024 12:22
Erdoğan'dan  AK Parti'ye kongre mesajı
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Adalet ve Kalkınma Partisi 8'inci Olağan İL ve İlçe Kongreleri bugün başlıyor. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 8. Olağan İl ve İlçe Kongreleri'ne  mesaj verdi.

"Verilen sözden geri adım atılmadı"

Erdoğan, 14 Ağustos 2001’de partiyi kurarken sahip oldukları heyecanla yollarına devam ettiklerini belirtirken Türkiye için, 85 milyonun her bir ferdi için çalışmayı sürdürdüklerini söyledi. Birçok zorluğun üstesinden geldiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan,  millete verdikleri sözlerden asla geri adım atmadıklarının altını çizdi.

"Hizmet ve esere dayalı siyaset"

AK Parti’nin siyaseti, hizmet ve eser üretmeye dayandırdığını vurgulayan Erdoğan, "AK Parti'yi bugünlere getiren sır, milletin sesine kulak vermemizdir. Milletin sorunlarına çözüm adresi olmayı işte böyle başardık. 8. Olağan Kongre sürecimizde de aynı kararlılıkla devam edeceğiz," dedi.

"Kongre yeni enerji kazandıracak"

Kongrelerin partiye yeni bir enerji kazandıracağını belirten Erdoğan, tecrübeli kadroların birikimi ile gençlerin dinamizminin birleşerek bu süreci yöneteceklerini ifade etti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, mesajın sonunda ise parti ile özdeşleşen "Durmak Yok, Hizmete Devam" sloganına yer verdi. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa