Bahar'ın merakla beklenen 20. bölüm tanıtımı yayınlandı!

Show TV'nin sevilen dizisi Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?'ın salı akşamı ekrana gelecek olan ve merakla beklenen 20. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
12 Ekim 2024 11:35
GÜNCELLEME
12 Ekim 2024 17:56
Bahar'ın merakla beklenen 20. bölüm tanıtımı yayınlandı!
Ecem Çetin Muhabir

Salı akşamları Show TV'de ekrana gelen ve ilk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın? dizisi büyük bir ilgiyle izleniyor. 

Kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Ecem Özkaya,  Mehmet Yılmaz Ak, Büşra Pekin, Elit Andaç Çam gibi isimlerin yer aldığı dizi, salı akşamı 20. bölümüyle ekrana gelecek. 

Yeni bölüm tanıtımında dikkat çeken gelişmeler izleyicileri ekrana kilitliyor. Rengin’in açıklamaları sonrası Bahar ve Timur’un karşı karşıya gelmesi gergin anlar yaratırken, Seren’in ailesine hamile olduğunu açıklaması babası Rıza’nın rahatsızlanmasına neden oldu. Seren’in annesi Efsun ile yaşadığı çatışma sürerken, Bahar’ın ikilinin arasındaki bağın kopmaması için gösterdiği çaba izleyicilerin gözünden kaçmadı. Geçtiğimiz bölümde Bahar ve Evren’in ilişkilerinde yaşanan gerginlikler merak konusu olurken, tanıtımda Evren’in Bahar’ı öpmesi heyecanı daha da artırdı. Ayrıca, Süreyya’nın "Bundan sonrası yok, en azından bu hastanede yok" sözleri, Bahar’ın Peran Vakıf Hastanesi’ndeki geleceği ile ilgili büyük soru işaretleri bıraktı. İzleyiciler, Bahar’ın hastanedeki durumunun ne olacağını merakla bekliyor.

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” adlı dizi her salı saat 20.00’de Show TV’de!

İşte Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın? 20. Bölüm Tanıtımı;

https://youtu.be/a4Ms6f3r1RQ

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa