Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi çiftinden kötü haber! Aşk bitti

Birçok dizi ve film projesinde kamera karşısına geçen Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi çifti 5 yıllık ilişkilerini noktaladı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
12 Ekim 2024 12:46
GÜNCELLEME
12 Ekim 2024 13:09
Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi çiftinden kötü haber! Aşk bitti
Ecem Çetin Muhabir

Kiraz Mevsimi dizisindeki "Şeyma" karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran son olarak ise Gelin Takımı filminde rol alan ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, özel hayatı ile gündeme geldi. 

Ünlü oyuncu, 5 yıldır heykeltraş Emre Yusufi ile aşk yaşıyordu. Birlikteliklerini nikah masasına taşıması beklenen çiften kötü haber geldi. 

Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi çifti, 5 yıllık ilişkilerini noktaladı ve ayrıldı.

Aramızda Kalmasın'ın haberine göre; Cansel Elçin’in Misery oyununun galasına katılan Emre Yusufi ayrılığa ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Yusufi, işlerinin çok yoğun olduğunu ifade ederek, ilişkilerine ara verdiklerini söyledi. 

"Kendi işlerimize konsantre olduk. Ara verdik diyelim"

Emre Yusufi, şu ifadeleri kullandı;

 

Nilperi Şahinkaya kimdir?

Ünlü oyuncu, 23 Şubat 1988 tarihinde Senegal'da dünyaya geldi. Nilperi Şahinkaya, günlük dizi olan Deniz Yıldızı ile başladı. Oyuncu, daha sonra televizyon tarihinin unutulmaz projesi Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mesude karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Nilperi Şahinkaya, ilk başrolü olan Kiraz Mevsimi dizisindeki Şeyma karakteriyle adını geniş kitlelere duyurdu. Şahinkaya, Bu Şehir Arkandan Gelecek, Yasak Elma, Aynen Aynen, Erşan Kuneri, Deli Aşk, Gelin Takımı gibi projelerde rol almıştır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa