Kızılcık Şerbeti'nin 72.bölüm tanıtımı yayınlandı!

Kızılcık Şerbeti, 71. bölümüyle milyonları ekrana kilitledi. Sevilen dizinin bölümün ardından gelecek hafta ekrana gelecek 72.bölüm tanıtımı yayınlandı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
12 Ekim 2024 13:11
GÜNCELLEME
12 Ekim 2024 13:22
Kızılcık Şerbeti'nin 72.bölüm tanıtımı yayınlandı!
Ecem Çetin Muhabir

Show TV'nin izlenme rekorları kıran, ilk bölümünden itibaren adından söz ettiren Kızılcık Şerbeti, dün akşam 71. bölümüyle ekrana geldi. 

Kadrosunda Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin bir araya geldiği dizi, büyük bir ilgiyle izlendi. 

Bölümleri ve sahneleriyle oldukça konuşulan Kızılcık Şerbeti, AB grubunda 7.53 izlenme oranı, 20.23 izlenme payı, ABC1’de 7.34 izlenme oranı ve 19.14 izlenme payı, Total grubunda 6.17 izlenme oranı, 17.27 izlenme payı aldı.

İzleyicinin ekrana kilitlendiği ve dikkat çeken finaliyle adından söz ettiren Kızılcık Şerbeti'nin gelecek hafta ekrana gelecek 72.bölüm tanıtımı yayınlandı.

Tanıtımda, Pembe'nin ev halkına Abdullah ile boşanmayacağını açıklaması dikkat çekerken, Görkem'in intikam planı için Mustafa’ya karşı oynadığı oyunda tehlikeli adımlar attığı görülüyor. Kıvılcım ve Ömer’in buluştuğu sahnede, Meri'nin Abdullah’a “Aşk bir seçim değildir” şeklindeki sözü de öne çıkıyor. Ayrıca, Kıvılcım’ı geride bırakarak Cansu ile yeni bir başlangıç yapmak isteyen Ömer’in açıklamalarıyla ilerleyen tanıtımda, Fatih’in Cansu ile yakınlaştığı anlar izleyicilerde şok etkisi yarattı. Bu gelişmeler, dizinin hayranları arasında büyük merak uyandırıyor. 

İşte Kızılcık Şerbeti’nin 72. Bölüm Tanıtımı;

https://www.youtube.com/watch?v=1NKfnRAMp8M

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa