Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner'den Defne Joy açıklaması!

Sihirli Annem dizisinde Toprak karakterini canlandıran Jennifer Boyner, dizide annesine hayat veren Defne Joy Foster ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
12 Ekim 2024 15:04
GÜNCELLEME
12 Ekim 2024 15:28
Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner'den Defne Joy açıklaması!
Ecem Çetin Muhabir

Türk televizyon tarihinde fantastik türünün en güzel örneklerinden biri olan Sihirli Annem dizisi, oynadığı dönemde büyük bir ilgiyle izlendi. 

İnci Türkay, Şahap Sayılgan, Nevra Serezli, Buğra Özmüldür, Gizem Güven, Zeynep Özkaya, Zuhal Topal, Damla Ersubaşı, Ayşe İnci, Gül Onat ve birçok ismin kadrosunda yer aldığı dizinin 7'den 70'e çok sayıda izleyici kitlesi bulunuyor.  

Yıllar önce ekranlara veda etse de Sihirli Annem halen unutulmuyor ve bölümleri internet üzerinden izlenmeye devam ediliyor. 

Sevilen dizinin en unutulmaz ismi ise "Defne Joy Foster" oldu. Eda karakteriyle hafızalara kazınan Foster, 2011 tarihinde hayatını kaybetti.

Sihirli Annem'de Toprak karakteriyle Eda'nın kızı olarak izleyici karşısına çıkan Jennifer Boyner, Defne Joy Foster ile ilgili konuştu.

Kanal D'nin Youtube kanalına konuşan Boyner, Foster'in çok enerjik olduğunu ifade ederek, o yönünü örnek aldığını söyledi.

Jennifer Boyner, Defne Joy Foster'i özlediğini belirtti.

Foster ile ilgili konuşmaya tereddüt ettiğini ifade eden Jennifer Boyner, onunla ilgili yorum yaptığında insanların bunu gündem olmak için yapıyorsun dediğinde rahatsız olduğunu ifade etti.

Boyner, şunları söyledi;

"Çok örnek alıyorum ve özlüyorum"

"Gündem olmak için yapıyorsunuz dendiğinde irite oluyorum"

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa