Önüne geleni bıçaklayan şahsın ifadesi ortaya çıktı

İstanbul'da caddede önüne geleni bıçaklayan ve dehşeti yaşatan maskeli saldırgan ilk ifadesinde rüyasında gördüğünü söyledi.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
12 Ekim 2024 16:57
GÜNCELLEME
12 Ekim 2024 17:24
Önüne geleni bıçaklayan şahsın ifadesi ortaya çıktı
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

İstanbul’un Başakşehir ilçesindeki bir alışveriş merkezinin önünde maskeli ve bıçaklı bir kişi yaşları 14,32 ve 58 olan üç kişiye rastgele salladığı bıçakla yaraladı.

Caddede terör estiren maskeli saldırgan ardından olay yerinden kaçtı. Tanımadıkları kişi tarafından ölüm darbeleriyle yaralanan üç kişi ise ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından saldırgan ile ilgili geniş çapta arama çalışama başlatıldı. Güvenlik kameralarından yola çıkan polisler, takip sonucu 17 yaşındaki M.G. olduğunu tespit ettiği zanlıyı ikametinde gözaltına aldı.

Saldırgan ifadesinde sürekli olarak savaş oyunları oynadığını, bu oyunların rüyalarına da girdiğini anlatıp, saldırıyı rüyasında gördüğünü anlattı. 

M.G.’nin, kafedekilerden özellikle birini seçmediğini, oyunlarda olduğu gibi gerçek hayatta da insanların kendisine saldıracağını düşündüğü için eylemi gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.   Mahkemeye çıkarılan 17 yaşındaki M.G. isimli saldırgan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa